İSTANBUL / KADIKÖY - Göztepe İlkokulu

Etiket Sonuçları: matematik

Nis

Okulumuzun 3-D sınıf öğretmeni Fatma Sevil Odabaş ile 3-E sınıf öğretmeni  Seher SEZGİN'in öncülüğünde Matematik Her Yerde eTwinning Projesine dahil olmuştur. Projemizde öğrencilerin Matematiğin hayatın her yerinde olduğunu günlük yaşam içiçnde karşılaşılan problemlerin çözümünde öğrencilerimize yardımcı olacağını anlamaları amacıyla eğlenceli aktivitelerle ,oyunlarla 3.sınıf Matematik ders müfredatımıza parelel şekilde, matematik kazanımlarına uygun çalışmalar yapılmaktadır. Bu projeyle matematik dersinin daha eğlenceli hale getiriyoruz. Materyaller  tasarlayarak, yaparak ve yaşayarak öğreniyoruz. Aynı zamanda atık malzemelerle materyallerimiz oluşturup geri dönüşüm bilincini kazandırıyoruz.